Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme asiakasyrityksellemme uusia kokoonpanotyöntekijöitä Nokialle.

Kokoonpanotyötä varten koulutustaustasi voi olla esimerkiksi ammatillisen perusasteen koulutus, esim. konetekniikan alalta tai metallilinjalta. Myös aikaisempi kokoonpanon tai asennuksen työkokemus sekä kokemus käsi- ja paineilmatyövälineiden käytöstä katsotaan eduksesi. Lisäksi mahdollinen harrastuneisuus koneiden (esim. moottoripyörien, autojen tai maatalouskoneiden) parissa on hyödyksi. Tärkeintä on kuitenkin reipas asenne ja halu oppia.

Töitä on tarjolla keikkaluonteisesti tuotannon tarpeen mukaan. Kyseessä on 2-vuorotyö, toivomme valmiutta mahdollisesti myös 3-vuoroon. Työsuhde alkaa kattavalla kahden viikon palkallisella perehdytysjaksolla. Kyseessä on vuokratyösuhde, alkaen mahdollisimman pian ja kestäen vuoden loppuun. 

Työpaikan sijainnin vuoksi oma auto on välttämätön.

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian osoitteessa http://www.nordic.fi/ ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi mahdollisimman kattavasti. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Maria Soukka, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, puh. 050 308 5691, maria.soukka@nordic.fi 

Osaamisalue: