Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla.  

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Etsimme asiakasyrityksellemme asentajia/ kokoonpanotyöntekijöitä Raumalle!

Toivomme hakijoilta itsenäistä ja huolellista työotetta. Tehtävässä edellytetään kokemusta kokoonpanoasennuksesta työn tai harrastuksen kautta sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia (tai mahdollisuutta hankkia se ennen työn aloitusta).

Työtä tehdään päivävuorossa ja palkkaus määrittyy kokemuksen mukaan.

Työt alkavat sopimuksen mukaan 3-4 kuukauden määräaikaisella vuokratyösuhteella. Työt voivat jatkua myös määräajan jälkeen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluilta Petra Kaitonen, 050 475 2050. 

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Osaamisalue: