Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25 000 tarinaa sekä niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla.  

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Etsimme nyt Nokialla sijaitsevalle asiakasyrityksellemme 

KONEENHOITAJIA 

Valittujen henkilöiden tehtävät sisältävät koneenhoitoa ja kokoonpanotyötä prosessiteollisuuden tehtävissä ja edellytämme aikaisempaa kokemusta teollisuuden ja mekaanisten/automaattisten koneiden operoinnista. Työssä menestyminen edellyttää lisäksi ripeää, tarkkaa ja oma-aloitteista työotetta sekä oikeaa asennetta ja halua oppia uutta. 

Kerrothan hakemuksella myös mahdollisesta harrastuneisuudestasi koneiden ja laitteiden parissa. 

Kyseessä on vuorotyö, joten valituilla henkilöillä tulee olla valmius tehdä töitä myös öisin sekä viikonloppuisin. Työtä on tarjolla vakituisella, määräaikaisella tai tarvittaessa töihin kutsuttavalla sopimuksella joten kerrothan hakemuksessa millaisesta työsuhteesta olet kiinnostunut. Tehtävään valitut henkilöt työllistyvät vakituiseen vuokratyösuhteeseen Nordic Henkilöstöpalveluiden kautta.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä kattavalla perehdytyksellä. Asiakkaamme tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen.

KIINNOSTUITKO?  Jos kiinnostuit, hae tehtävää heti. Kerrothan hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi sekä miksi juuri sinä olisit sopiva tähän tehtävään. Liitä mukaan CV:si ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä saat Nordic Henkilöstöpalveluiden Milja Iivoselta: milja.iivonen@nordic.fi, 050 320 3992.

Hae paikkaa sähköisen sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa http://www.nordic.fi/

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Osaamisalue: