TEVO LOKOMO OY:n teräsvalimot valmistavat vaativia ratkaisuja laivanrakennus-, offshore-, kaivos-, teräs- ja energiateollisuudelle yli 100 vuoden kokemuksella. Tevo Lokomon teräsvalimo on nykyään yksi johtavista vaativaan käyttöön tarkoitettuja komponentteja valmistavista valimoista. Tevo Lokomon vahvuutena on hyvä valimoprosessien tietotaito, osaavat työntekijät ja ajanmukaiset tuotantolaitteet. Lokomon teräsvalimoon kuuluu olennaisena osana nykyaikainen konepaja, joka mahdollistaa valmiiksi koneistettujen komponenttien toimittamisen suoraan asiakkaalle.

 

Etsimme nyt asiakkaallemme Tevo Lokomolle KONEISTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle

Koneistajan tehtävässä koneistat suuria metallikappaleita viisiakselisella työstökoneella, jossa on Siemensin ohjaus. Toivomme hakijoilta piirustustenlukutaitoa, itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää koneistajan koulutusta, työkokemusta konepajakoneistuksesta ja työstömenetelmien sekä työkalujen tuntemista. Sinulla tulee olla hyvät ongelmanratkaisutaidot, olet työssäsi tarkka ja ahkera. Toivomme, että olet myös kehittämismyönteinen ja haluat aktiivisesti kehittää työympäristöä.  

Työ on kolmivuorotyötä (40h/vko). Kyseessä on vakituinen työ, joka alkaa mahdollisimman pian heti sopivan henkilön löydyttyä. 

 

KIINNOSTUITKO? Tevo Lokomo Oy toteuttaa haun yhteistyössä Nordic Henkilöstöpalveluiden kanssa. Jos kiinnostuit, hae tehtävää 22.12.2021 mennessä Nordicin kautta. Kerrothan hakemuksessa taustasi ja avainosaamisesi sekä miksi juuri sinä olisit sopiva tähän tehtävään. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo suosittelijoineen ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden Hanna Äikäs hanna.aikas@nordic.fi tai puh. 050 514 5355. Voit myös lähettää tekstiviestin numeroon 050 514 5355, niin otamme sinuun yhteyttä. 

 

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!  

Osaamisalue: