Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Koneistajia, AGCO Power Oy

  • Sijainti Linnavuori
  • Julkaistu 10.05.2022, 10:00
  • Suljettu 09.06.2022, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Koneistajia, AGCO Power Oy

People are our Power – Power is our business

AGCO on yksi maailman suurimmista maatalouskonevalmistajista. AGCO Power Oy vastaa konsernin moottoritarpeista neljällä tehtaallaan Suomessa, Brasiliassa, Kiinassa ja Argentiinassa. Moottoreitamme käytetään mm. maataloustraktoreissa, puimureissa, metsäkoneissa, materiaalinkäsittelykoneissa sekä dieselgeneraattoreissa ja -pumpuissa. Valmistamme moottoreita teholuokassa 60 – 700 hv. Lisäksi valmistamme vaihteistoja, vaihteistokomponentteja sekä varavoimakoneita. Henkilöstömäärämme on yli 700.

AGCO Powerin Nokian Linnavuoressa sijaitsevalla tehtaalla on tällä hetkellä käynnissä Suomen mittavimmat investoinnit koneistuksen alalla. 

Etsimme nyt hammaspyörävalmistukseen sekä sylinterikansilinjalle vakituisiin työsuhteisiin

USEITA KOKENEITA KONEISTAJIA 

Hammaspyörävalmistuksessa arvostamme aikaisempaa kokemustasi sorvaus- ja hammastus-työvaiheilla toimimisesta. 

Pääset työskentelemään nykyaikaisessa, automatisoidussa hammaspyörien ja akseleiden valmistusprosessissa. Työskentely tapahtuu uusinta teknologiaa edustavilla robottipanosteisilla työstökoneilla. Työnkuvaan kuuluu asetusten tekeminen työstökoneille ja roboteille. Lisäksi työhön kuuluu valmistusprosessin valvonta, laadun tarkkailu ja yhteinen työskentelytapojen kehittäminen.

Sylinterikansien valmistuksessa ja ryhmälinjalla arvostamme aikaisempaa kokemustasi työstökeskuksilla toimimisesta. Tehtävässä koneistetaan moottorin suuria komponentteja. Työnkuvaan kuuluu prosessin laaduntarkkailua ja tuottavuuden ylläpitotehtäviä. Ohjelmoinnin ja robotiikan tuntemuksen katsomme eduksesi. 

Koneistajan tehtävässä menestyminen edellyttää koneistajan koulutusta, työkokemusta konepajakoneistuksesta ja työstömenetelmien sekä työkalujen tuntemista. Toivomme, että sinulla on hyvät ongelmanratkaisutaidot, kykenet itsenäiseen työskentelyyn, olet oma-aloitteinen, tarkka ja ahkera. Olet myös kehittämismyönteinen ja haluat aktiivisesti kehittää työympäristöä. 

Työtä tehdään 3- ja 4-vuorossa. Työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Tehtävään valitut henkilöt rekrytoituvat suoraan AGCO Powerille vakituiseen työsuhteeseen.

Tarjolla on vakaa työpaikka hyvämaineisessa yrityksessä, jossa ihmiset viihtyvät pitkään. AGCO Power on yksi Suomen automatisoiduimpia tehtaita, jossa investoidaan kehitykseen ja työhyvinvointiin.

KIINNOSTUITKO? AGCO Power toteuttaa haun yhteistyössä Nordic Henkilöstöpalveluiden kanssa. Jos kiinnostuit, hae tehtävää mahdollisimman pian Nordicin kautta. Kerrothan hakemuksessa työtaustasi ja avainosaamisesi sekä miksi juuri sinä olisit sopiva tähän tehtävään. Liitä mukaan ansioluettelo mahdollisine suosittelijoineen ja palkkatoiveesi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antavat AGCO Powerin työnjohtaja (hammaspyörävalmistus) Jere Björkbacka puh. 040 596 6051, ma-pe klo 8-14 tai työnjohtaja (sylinterikansivalmistus) Markku Saarela puh. 040 760 0167, ti-pe klo 12-14 sekä Nordic Henkilöstöpalveluiden asiakkuuspäällikkö Maria Soukka, maria.soukka@nordic.fi tai puh. 050 308 5691. Voit myös lähettää tekstiviestin numeroon 050 308 5691, niin otamme sinuun yhteyttä. 

HAE TEHTÄVÄÄ OHEISEN LINKIN KAUTTA: Koneistajia, AGCO Power Oy (rekrytointi.com) 

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin! 

Osaamisalue: