Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä  niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla.  

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!  

Haemme asiakasyrityksillemme koneistajia Pirkanmaan alueelle!

Työ pitää ensisijaisesti sisällään sylinterikansien valmistusta sekä moottorin suurien komponenttien koneistamista sekä prosessin laadun ja tuottavuuden ylläpitämistä. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää koneistajan koulutusta, työkokemusta konepajakoneistuksesta ja työstömenetelmien sekä työkalujen tuntemista. Toivomme, että sinulla on hyvät ongelmanratkaisutaidot, kykenet itsenäiseen työskentelyyn, olet oma-aloitteinen, tarkka ja ahkera. Olet myös kehittämismyönteinen ja haluat aktiivisesti kehittää työympäristöä. Ohjelmoinnin ja robotiikan tuntemuksen katsomme eduksesi. 

Työ on kolmivuorotyötä, jatkossa muutkin vuoromallit ovat mahdollisia. Työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Lisätietoja tehtävästä antaa Milja Iivonen, milja.iivonen@nordic.fi, p. 050 320 3992

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Osaamisalue: