Multian Saha Oy on vuonna 1952 perustettu perheyritys, jonka toiminta-ajatuksena on valmistaa laadukasta sahatavaraa asiakkaiden toiveiden mukaan. Raaka-aineena käytetään huippuluokkaista keskisuomalaista kuusipuuta ja tuotannon kapasiteetti on 50 000 m3 vuodessa. Viennin osuus on 90 % tuotannosta ja päämarkkina-alueena on Eurooppa.

Haemme nyt kunnossapidon työnjohtajaa/päällikköä Multialle. 

Vastaat toimipaikan tuotantolaitosten automaatio- ja mekaanisen kunnossapidon organisoinnista sekä huolto-, korjaus-, ja kunnossapitoprojektien toteuttamisesta. Tehtävä sisältää myös kunnossapidon alihankinnan koordinointia ja varaosien hankintaa. Osallistut tarvittaessa myös käytännön työhön.

Toivomme aiempaa kokemusta kunnossapidosta ja automaatio-osaamista. S2 pätevyys ja lämpölaitostuntemus katsotaan eduksi. Luonteeltasi olet joustava tiimipelaaja ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja ongelmien ratkaisutaidot.

Tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen työtehtävän perheyrityksessä, jossa pääset tuomaan omia ideoita esille ja kehittämään toimintaa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jätä hakemus palkkatoiveineen osoitteessa www.nordic.fi 

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Multian Saha Oy, tuotantojohtaja Juhani Hyvönen 040 511 6940, juhani.hyvonen@multian.fi sekä Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, Saku Toikko 050 432 5655, saku.toikko@nordic.fi 

 

Osaamisalue: