Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Etsimme asiakasyrityksellemme kunnossapitoasentajaa monipuoliseen työhön teollisuusympäristöön.

Toivomme, että olet jo hankkinut kokemusta kunnossapidosta työn kautta. Soveltuva koulutus on myös eduksi. Toivomme, että hitsaus on myös tullut tutuksi, mutta luokkia emme edellytä. 

 

Kunnossapitohenkilönä vastaat kuumasinkitystehtaan koneiden ja laitteiden toimivuudesta ja huollosta suunnitelman mukaisesti. Lisäksi teet tarvittavia korjauksia tuotantolinjalla. Sinulla on merkittävä rooli turvallisuuden ja tuotantomenetelmien kehittämisessä yhdessä henkilöstön kanssa. Osallistut investointisuunnitelmien toteuttamiseen kunnossapitopäällikön kanssa. Sinun vastuullasi on myös varaosavaraston ylläpito ja tuotantoprosessin seuranta. Apunasi sinulla on kuumasinkityksen ammattilaiset ja asiakasyrityksen huoltohenkilöstö.


Odotamme hakijalta:

– hyvää ongelmanratkaisukykyä

– oma-aloitteisuutta ja järjestelmällisyyttä

– aikaisempaa kokemusta tuotantoteollisuuden asennus-, huolto- ja/tai kunnossapitotehtävistä

– jonkin verran hitsauskokemusta

– työturvallisuuskorttia

 

Työtä tehdään päivävuorossa arkisin 40h/vko. Palkkaus on sopimuksen mukaan.

Työ alkaa mahdollisimman pian vakituisena työsuhteena, joka solmitaan suoraan asiakkaan kanssa. 

Mikäli koet olevasi etsimämme kunnossapitoasentaja, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluilla Niina Vuoksi, niina.vuoksi@nordic.fi, puh. 050 411 1878.

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin! 

 

Osaamisalue: