Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – se palveleva perheyritys

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2003 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut kotimainen perheyritys. Meille Nordicissa tyytyväisyys on toimintamme kulmakivi, oli kyseessä sitten asiakasyritys tai oma työntekijämme. Teemme hartiavoimin töitä sen eteen, että työ kohtaa sen vertaisensa tekijän.  

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä sekä tulemaan osaksi kasvavaa perhettämme!

 

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme PCBI Nordic Oy:lle kylmäasentajaa kiinteistökohteisiin.

PCBI Nordic Oy on erikoistunut kiinteistöjen kriittisen tekniikan, kuten jäähdytys-, tietoliikenne- ja varavoimalaitteiden maahantuontiin, järjestelmien rakentamiseen sekä niiden ylläpitoon. Yritys on Suomen markkinoilla ainutlaatuinen palvelu- ja ratkaisutarjonnaltaan ja 100% suomalainen yritys.  Kaiken kaikkiaan koko PCBI konsernissa työskentelee n. 40 henkilöä ja konsernin yhteenlaskettu liikevaihto on 10 MEUR. Sen asiakkaita ovat palvelinkeskusten lisäksi mm. ICT-yritykset, pankit ja vakuutusyhtiöt sekä vesi- ja sähkölaitokset. Voisi sanoa, että mikä tahansa organisaatio tai yritys, jonka tulee toimia 24/7, ovat asiakkaitamme. Katsothan lisätietoja yrityksestä: https://www.pcbi.fi

PCBI:llä on lukuisia määräaikaishuoltosopimuksia pääasiassa Etelä-Suomen alueella ja he rakentavat uusia jäähdytysjärjestelmiä ympäri Suomea. Lisäksi PCBI tuo maahan Climaveneta / Mitshubishi -jäähdytyslaitteita. Asentajat koulutetaan näihin sekä muihin jäähdytysratkaisuihin ja annetaan mahdollisuus lisätä ammattitaitoa myös laaja-alaisemmin kiinteistötekniikkaan.

Kylmäasentajan työtehtävässä olet mukana varmistamassa asiakkaiden tuotantolaitosten häiriötöntä toimintaa jäähdytyksen osalta. Tulet työskentelemään pääosin käyttöönotto- ja huoltotehtävissä huonejäähdyttimille, nestejäähdyttimille ja vedenjäähdytyskoneille.

Tehtävään valitusta henkilöstä tullaan tekemään turvaselvitys, sillä asiakaskohteet saattavat olla turvaluokiteltuja.

Edellytämme hakijoilta:

• työkokemusta alalta

• kylmäasentajan koulutusta ja yli 3kg kylmäainetta sisältävien laitteiden asennusoikeutta

• joustavaa ja asiakaspalveluhenkistä asennetta

• laadukas työn jälki on sinulle kunnia-asia ja olet tottunut itseohjautuvaan työskentelyyn

• intoa ja kykyä oppia uusia taitoja ja kehittyä työssä

• Microsoft Office -työkalujen hallintaa

• ajoittaista valmiutta 24/7 päivystykseen (lisäkorvaus kk-palkan päälle)

• ajokorttia

Tarjoamme:

• mutkattoman työyhteisön, mukavat kollegat ja tiimin, jossa on tekemisen meininki

• et ole yksin, vaikka työ onkin luonteeltaan itsenäistä

• monipuolisen tehtäväkokonaisuuden ja mahdollisuuden oppia uutta

• hammashuollon, lounassetelit ja muut ylempien toimihenkilöiden edut

• kilpailukykyisen palkkauksen

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Tehtävään valittu työntekijä tullaan palkkaamaan suoraan asiakasyrityksemme omille palkkalistoille. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Heidi Yrjä (050-5988460, heidi.yrja@nordic.fi).

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Osaamisalue: