M-Levy on vuonna 1992 perustettu vakavarainen ohutlevyvalmistukseen erikoistunut sopimusvalmistaja, joka työllistää Keski-Suomessa 40 henkilöä. Käytössämme oleva monipuolinen ja nykyaikainen konekanta mahdollistaa suurten ja pienten sarjakokojen valmistuksen tehokkaasti asiakkaan tarpeiden mukaan.

Etsimme joukkoomme työntekijää laserleikkauskoneelle ohutlevytuotteiden valmistukseen.

Hakijalta toivomme ensisijaisesti kiinnostusta toimia nykyaikaisten tuotannon laitteiden parissa, sekä halua oppia ja kehittyä alasi huippuosaajaksi.

Toki arvostamme alalle suuntautunutta koulutusta ja / tai  mielellään jo aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Otamme huomioon myös muun kokemuksen metalliteollisuuden eri tehtävistä esim. cnc- koneistus, särmäys ja muut tehtävät metallialalla.

  Odotamme sinulta:
  -sujuvaa tietokoneen käyttötaitoa. Ohjelmointitaitoa ei tarvitse olla.
  -trukinajotaitoa, piirustusten lukutaitoa.
  -työteliästä asennetta ja halua uuden oppimiseen.
  -valmiutta työskennellä 3-vuorossa ma-pe. Työvuorot vaihtuvat viikottain.

Tarjoamme alkuun 6 kk määräaikaisen tehtävän, jonka jälkeen mahdollisuus pidempi kestoiseen työsuhteeseen.

Yrityksemme tarvitsee ohutlevyalasta kiinnostuneita työntekijöitä, joten miksipä et hakisi tähän tehtävään, tai jos muuten yritys kiinnostaa niin ota yhteyttä hakemuksen merkeissä.
 
Ensisijaisesti toivomme että haet tehtävää osoitteessa www.nordic.fi Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, Saku Toikko 050 432 5655, saku.toikko@nordic.fi. Jari Pakarinen 045 130 9444, jari.pakarinen@nordic.fi

Osaamisalue: