Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – se palveleva perheyritys

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2003 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut kotimainen perheyritys. Meille Nordicissa tyytyväisyys on toimintamme kulmakivi, oli kyseessä sitten asiakasyritys tai oma työntekijämme. Teemme hartiavoimin töitä sen eteen, että työ kohtaa sen vertaisensa tekijän.  

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä sekä tulemaan osaksi kasvavaa perhettämme!

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme lastaajaa Ryttylään.

Etsimämme lastaaja tulee työskentelemään asiakasyrityksemme teräspalvelukeskuksessa. Teräspalvelukeskus tekee teräslevyjä ja nauhaa. 

Toivoisimme, että uudelta työntekijältä löytyy jo aiempaa kokemusta suurempien asioiden / tavaroiden lastauksesta ja purkamisesta. Tässä tehtävässä tullaan myös päivittämään tilauksia / lähetystietoja Microsoft Navision järjestelmässä ja muutenkin ylläpidetään varastoa, joten edellytämme sujuvia ATK-taitoja. 

Tehtävässä pärjää parhaiten, mikäli olet huolellinen, tarkka, reipas ja motivoitunut työntekijä. Kyseessä on arkisin tehtävä päivätyö (joskus satunnaisesti saattaa tulla yksittäisiä viikonloppuvuoroja). Samoin välillä saattaa tulla tarvetta työskennellä myöskin asiakasyrityksemme Turengin varastolla, joten toivomme sen suhteen joustavuutta. Työpaikan sijainnin vuoksi omalla autolla työmatkojen kulkeminen helpottaa kovasti. 

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. Työsuhde tulee olemaan henkilöstönvuokrauksen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Heidi Yrjä (050-5988460). Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Osaamisalue: