Kuva, joka sisältää kohteen teksti, clipart-kuva

Kuvaus luotu automaattisesti

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme nyt linjanhoitajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turussa sijaitsevalle asiakasyrityksellemme Aurajoki Oy:lle. 

Asiakasyrityksemme Aurajoki Oy on perustettu vuonna 1967. Aurajoki kehittää ja tuottaa taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluja asiakkailleen Itämeren markkina-alueella. Palvelukokonaisuus sisältää metallien pintakäsittelyä, konepajatuotantoa, osahankintaa, logistiikkaa, varastointia, kokoonpanoa sekä erilaisia asiakaskohtaisia toimituskokonaisuuksia.

Työtehtäviisi linjanhoitajana kuuluvat muun muassa pinnoituslinjan toiminnasta vastaaminen sisältäen linjan päivittäiset sekä viikoittaiset ylläpitotehtävät. Tämän lisäksi pintakäsiteltävien tuotteiden ripustaminen, pinnoittaminen, laaduntarkastus sekä pakkaus ovat osa työtäsi. Seuraat tuotantojärjestystä ja pyrit toteuttamaan sitä mahdollisimman hyvin.

Kokemus alalta ei ole kaikki kaikessa vaan se, että olet kiinnostunut oppimaan uutta ja haluat tehdä pitkäjänteisesti töitä sekä sitoutumaan pidemmäksi aikaa. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja ahkeraa työskentelyotetta. Eduksesi katsomme, jos sinulla on perustietämys metallialalta ja/tai tuotantolaitteista. Tehtävässä edellytetään voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Tarjoamme sinulle: 

  • Kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen
  • Monipuolisen sekä mielenkiintoisen tehtäväkentän
  • Asialliset työvarusteet
  • Kattavan perehdytyksen

Työtä tehdään itsenäisesti 1–3 hengen tiimissä 3-vuorossa. Työpaikalle kulkeminen onnistuu julkisilla kulkuvälineillä.

Työsuhde on alkuun henkilöstövuokrauksen kautta, mutta jatkossa on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksen omille kirjoille. Palkkaus on sopimuksen / ammattitaidon mukainen. Haastattelut aloitetaan heti ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Mikäli koet olevasi etsimämme linjankäyttäjä, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi ja palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden Kirsi Leino, 050 573 7380 kirsi.leino@nordic.fi tai Petra Kaitonen, 050 475 2050 petra.kaitonen@nordic.fi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Osaamisalue: