Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Logistiikkatyöntekijöitä kesätöihin, Pirkanmaa

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 12.01.2022, 9:00
  • Suljettu 01.05.2022, 0:45
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Logistiikkatyöntekijöitä kesätöihin, Pirkanmaa

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25 000 tarinaa sekä niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla. 

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

 

Haemme nyt asiakasyrityksillemme kesätyöntekijöitä logistiikkatöihin. 

Etsimme kesätyöntekijöitä logistiikan työtehtäviin ympäri Pirkanmaata. Työssä pääset osallistumaan erilaisiin logistiikan työtehtäviin asiakkaamme tarpeen, sekä sinun osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. 

Odotamme sinulta motivoitunutta ja reipasta asennetta sekä toimeen tarttuvuutta. Työssä edellytetään hyvää suomenkielentaitoa ja oppimishalukkuutta. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa sekä varmoja työskentelyotteita. Työaikojen sekä työturvallisuuden vuoksi edellytämme täysi-ikäisyyttä. 

Kerrothan hakemuksessa, milloin olisit käytettävissä ja etsitkö osa-aikaista vai kokoaikaista kesätyötä. Ilmoitathan hakemuksessasi myös auton käyttömahdollisuudesta, se on eduksi monella asiakasyrityksellämme. Palkka on voimassa olevan työehtosopimuksen mukaan. Eduksesi on jo aiempi kokemus logistiikka-alan tehtävistä. Työhön perehdytetään, joten aiempi kokemus ei kuitenkaan ole välttämätön, vaan asenne ratkaisee! 

 

KIINNOSTUITKO? Hae tehtävää 30.4.2022 mennessä täyttämällä hakemus osoitteessa www.nordic.fi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Kerrothan meille osaamisestasi ja siitä, miksi juuri sinä olisit sopiva tähän tehtävään sekä jos sinulla on toiveita työvuorojen suhteen. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo suosittelijoineen.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden Niina Vuoksi, niina.vuoksi@nordic.fi.

Osaamisalue: