Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme lumityöntekijöitä kattolumien pudotukseen Äänekoskelle talvikauteen 2022. 

Työt alkavat lumitilanteen mukaisesti tarvittaessa lyhyelläkin varoitusajalla. Työ on täysipäiväistä niin kauan kuin lunta riittää. Työssä vaaditaan hyvää peruskuntoa sekä kykyä työskennellä korkeissa olosuhteissa tasakatoilla pääasiassa.

Aiempi kokemus kattolumenpudotuksesta, valjaskokemus, voimassaoleva työturvallisuuskortti sekä oman auton käyttömahdollisuus ovat etuja työhön valittavilla henkilöillä.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, laitathan työhakemuksesi pikimmiten sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Nordicilta Heini Lauttaanaho, 050 376 1988.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

 

Osaamisalue: