Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – se palveleva perheyritys

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2003 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut kotimainen perheyritys. Meille Nordicissa tyytyväisyys on toimintamme kulmakivi, oli kyseessä sitten asiakasyritys tai oma työntekijämme. Teemme hartiavoimin töitä sen eteen, että työ kohtaa sen vertaisensa tekijän.  

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä sekä tulemaan osaksi kasvavaa perhettämme!

 

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme PCBI Oy:lle LVI-työnjohtajaa.

PCBI Oy on yksi Suomen arvostetuimmista vaativien uudisrakennus- ja saneerauskohteiden putki- ja IV-urakoitsijoista. Yrityksellä on kokemusta taloyhtiöiden linjasaneerauksista, kauppakeskusten LVI-urakoista sekä useiden megavattien jäähdytysjärjestelmien asentamisesta palvelinkeskuksiin. Kasvavaan LVIAJS-tiimiin kuuluu noin 40 ammattilaista ja kyseessä on ainutlaatuinen ryhmä eri alojen huippuosaajia. PCBI-konsernin liikevaihto on noin 10 MEUR. Katsothan lisätietoja yrityksestä: https://www.pcbi.fi

LVI-työnjohtajana vastaat sinulle nimetyn LVI-urakan töiden organisoinnista, valvonnasta, työnjohdosta sekä raportoinnista, unohtamatta työturvallisuutta. Pidät koko projektin ajan huolta sekä tilaajan että asentajien tyytyväisyydestä ja sinulle on itsestään selvää, että sovitut työt tehdään sovitussa ajassa. Myös projektiin liittyvä lisämyynti on sinulle luontaista ja saat siitä provision kilpailukykyisen kuukausipalkkasi päälle. 

Etsimämme työnjohtaja:

• omaa huolellisen sekä rauhallisen työskentelyotteen ja pystyt hoitamaan useita projekteja samanaikaisesti

• omaa hyvän paineensietokyvyn sekä hyvät johtamis- ja neuvottelutaidot

• omaa kokemuksen LVI-urakoiden vetämisestä sekä mahdollisesti muusta kiinteistötekniikasta. Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi teknikko, insinööri tai diplomi-insinööri

• sinulla on ajan tasalla olevat IT-taidot ja ajokortti

Ratkaisevaa tehtävässä menestymisen kannalta on kuitenkin työskentelyotteesi ja asenteesi. Olet itseohjautuva, etkä lannistu uusien asioiden edessä vaan tartut rohkeasti toimeen – kysyt ja kyseenalaistat, löydät ratkaisuja, esität argumentoiden vaihtoehtoja ja viet asiat päätökseen.

Lupaamme, että:

• saat mutkattoman työyhteisön, mukavat kollegat ja tiimin, jossa on tekemisen meininki

• et ole yksin, vaikka työ onkin luonteeltaan itsenäistä

• näet myös esihenkilön, joka on työmailla mukana tarvittaessa

• pääset luomaan uutta (jokainen kohde on yksilöllinen)

• kehityt teknisesti (saat koulutusta ja pääset etenemään työssäsi, kunhan ensin näytät meille, mihin pystyt)

• saat kilpailukykyisen kuukausipalkan ja hyvät henkilöstöedut

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Tehtävään valittu työntekijä tullaan palkkaamaan suoraan asiakasyrityksemme omille palkkalistoille. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Heidi Yrjä (050-5988460, heidi.yrja@nordic.fi).

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Osaamisalue: ,