Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Metso Outotec on kestävää kehitystä edistävien teknologioiden sekä kokonaisvaltaisten ratkaisujen ja palvelujen edelläkävijä mineraalien jalostuksessa, kiviainesten käsittelyssä, metallinjalostuksessa ja kierrätyksessä kaikkialla maailmassa. Metso Outotecilla on yli 15 000 työntekijää yli 50 maassa.

Haemme asiakasyrityksellemme mekaanisia asentajia Metso Outotec Finland Oy:lle Tampereelle. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta mekaanisesta asennuksesta sekä käsi- ja paineilmatyökalujen käytöstä. Mekaaniset asentajat tulevat työskentelemään Lokotrackien linjakokoonpanossa, moottorilinjalla ja osakokoonpanossa. Toivomme, että sinulla työtä kohtaan on reipas ja motivoitunut asenne sekä itsenäinen ja ripeä työskentelyote. 

Katsomme alalle soveltuvan koulutuksesi eduksesi, mutta voit myös hyvin olla asentajan uraasi aloitteleva työntekijä, joka on nopea oppimaan ja/tai jolle mekaniikka on tullut tutuksi harrastuneisuuden kautta. Asentajien lisäksi etsimme sähköasentajia, joten kerrothan hakemuksellasi laajasti kokemuksestasi. 

Työtä tehdään työtehtävästä riippuen joko päivävuorossa tai kahdessa vuorossa. Työpaikka sijaitsee Tampereen keskustan läheisyydessä hyvien julkisten kulkuyhteyksien äärellä. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Työt alkavat valituilla henkilöillä mahdollisimman pian määräaikaisena puolen vuoden vuokratyösuhteena, jonka jälkeen voi olla mahdollisuus myös jatkoon.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluilta Hanna Äikäs, hanna.aikas@nordic.fi, p. 050 514 5355.

KIINNOSTUITKO? Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten täytäthän hakemuksen pikaisesti osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla itsestäsi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

Osaamisalue: