Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme asiakasyrityksellemme mekaanisia asentajia Tampereelle. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta mekaanisesta asennuksesta sekä käsi- ja paineilmatyökalujen käytöstä. Toivomme, että sinulla työtä kohtaan on reipas ja motivoitunut asenne sekä itsenäinen ja ripeä työskentelyote. Katsomme alalle soveltuvan koulutuksesi eduksesi, mutta voit myös hyvin olla asentajan uraasi aloitteleva työntekijä, joka on nopea oppimaan ja/tai jolle mekaniikka on tullut tutuksi harrastuneisuuden kautta.

Työ edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia (tai mahdollisuutta hankkia se).

Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Työpaikka sijaitsee Tampereen keskustan läheisyydessä hyvien julkisten kulkuyhteyksien äärellä. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Työt alkavat valituilla henkilöillä tammikuun 2021 aikana 2-3 kuukauden pituisena määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen voi olla mahdollisuus myös jatkoon.

KIINNOSTUITKO? Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten täytäthän hakemuksen pikaisesti osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla itsestäsi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden Tuuli-Kaisa Eskola, tuuli-kaisa.eskola@nordic.fi tai puh. 050 306 1682. Voit myös lähettää tekstiviestin numeroon 050 306 1682, niin otamme sinuun yhteyttä. 

HAE TEHTÄVÄÄ OHEISEN LINKIN KAUTTA: https://nordic.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=2162 

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin! 

Osaamisalue: