Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Menekinedistäjä keikkatyöhön, Varkaus

  • Sijainti Varkaus
  • Julkaistu 19.05.2022, 10:00
  • Suljettu 23.05.2022, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Menekinedistäjä keikkatyöhön, Varkaus

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla.  

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme MENEKINEDISTÄJÄÄ / HYLLYTTÄJÄÄ Varkauteen.

Oletko oma-aloitteinen ja itsenäisestä työstä motivoituva persoona. Pystytkö tekemään keikkatyötä tai etsitkö lisätunteja? Mikäli vastasit kyllä, niin tämä voisi olla sinun tuleva työpaikkasi.

Työ on mm. erilaisten myyntiständien kasaamista, tuotteiden järjestelyä ja hyllytystä, esittelylaitteiden järjestelmien päivittämistä, tuoteinformaatioiden tarkistamista  jne. Työtä tehdään itsenäisesti ja oman aikataulun mukaisesti.

Työ sopii erinomaisesti opiskelijalle tai jo keikkatyötä tekevälle, joka haluaa lisätyövuoroja viikkoihinsa. Koulutus ja kokemus eivät ole kaikki kaikessa, vaan asenne ratkaisee. Menekinedistäjänämme pääset työskentelemään kiinnostavien tuotteiden ja kansainvälisten brändien parissa. Työskentely tapahtuu elektroniikkaa myyvässä tavaratalossa, jossa toimit tunnettujen brändien edustajana (huom. työ ei sisällä myyntityötä).

Työssä tarvitset oma-aloitteisuutta, reippautta ja aikaansaavaa asennetta, sekä kykyä tulkita englanninkielisiä ohjeistuksia. Elektronisten laitteiden käyttötuntemus ja yleisimpien työkalujen käytön osaaminen katsotaan hyödylliseksi.

Töitä on vaihtelevasti ja keikkojen pituus vaihtelee n. 0,5 h – 6 h välillä. Takuutunnit on kuitenkin aina kahdelta tunnilta, eli vaikka keikka kestäisi joskus esim. vain 0,5 h, maksetaan 2 h ajalta palkka. Töitä voi sesongista riippuen olla viikoittain, tai vain noin kerran kuussa.

Palkkaus tehtävässä on 13,80€/h.

Työsuhteessa noudatetaan kaupan alan työehtosopimusta.

Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan sekä mahdollisuuden päästä kehittymään myynti- ja markkinointityössä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat heti/sopimuksen mukaan.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksen meille mahdollisimman pian. Kerrothan työhakemuksessasi mahdollisimman tarkasti omasta osaamisestasi ja käytettävyydestäsi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Karoliina Kyyrö, karoliina.kyyro@nordic.fi.

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. 

Osaamisalue: