Nomet Oy on perustettu vuonna 1950 ja toiminut siitä lähtien perheyrityksenä osana Tampereen pitkää teollista historiaa. Nomet on jo vuosikymmeniä jatkanut omalta osaltaan vahvaa konepajaosaamisen perinnettä ja toiminut yhtenä Suomen teknisen kehityksen moottoreista vieden alaa eteenpäin tarjoamalla uusimpia tekniikoita. Nomet palvelee kokonaisvaltaisilla valmistuspalveluillaan lähes kaikkia teollisuuden aloja.

Etsimme asiakkaallemme Nomet Oy:lle Tampereelle 

MENETELMÄKEHITTÄJÄÄ

Menetelmäkehittäjän työtehtävät koostuvat monipuolisista menetelmien suunnittelu- ja kehitystehtävistä konepajatuotannon tehokkaan toimivuuden kehittämiseksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta koneistusmenetelmien suunnittelusta sekä vahvaa CAD/CAM-osaamista. Työn kuvaan kuuluu lisäksi uusien nimikkeiden ylösajo työstökoneillemme. Lisäksi arvostamme aikaisempaa koneistajan kokemusta sekä teknistä koulutustaustaa.

Tässä roolissa toimimisen ja onnistumisen kannalta hyvät kommunikointi- ja vuorovaikutustaidot ovat eduksi, sillä tehtävässä toimitaan yhteistyössä tuotannon henkilöstön ja toisinaan myös ulkoisten asiakkaiden ja toimittajien parissa. Toivomme hakijalta myös analyyttistä otetta työhön, hyviä ongelmanratkaisutaitoja sekä kykyä hahmottaa laajempaa kokonaisuutta. 

Tehtävään valittu henkilö rekrytoituu suoraan Nomet Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tarjolla on vakaa työpaikka pitkät perinteet omaavassa perheyrityksessä. Nomet Oy:llä investoidaan uuteen konekantaan ja panostetaan viihtyisään työilmapiiriin. Nometilla pääsetkin kehittämään osaamistasi automatisoidun uuden konekannan parissa. Työpaikka sijaitsee Tampereella hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella. 

KIINNOSTUITKO? Nomet Oy toteuttaa haun yhteistyössä Nordic Henkilöstöpalveluiden kanssa. Jos kiinnostuit, hae tehtävää 12.12.2021 mennessä Nordicin kautta. Kerrothan hakemuksessa työtaustasi ja avainosaamisesi sekä miksi juuri sinä olisit sopiva tähän tehtävään. Liitä mukaan ansioluettelo mahdollisine suosittelijoineen ja palkkatoiveesi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antavat Nomet Oy:n menetelmäkehityspäällikkö Markus Lintula puh. 044 709 3605, ma-pe klo 10-14 ja Nordic Henkilöstöpalveluiden asiakkuuspäällikkö Maria Soukka puh. 050 308 5691, maria.soukka@nordic.fi sekä henkilöstökonsultti Milja Iivonen puh. 050 320 3992, milja.iivonen@nordic.fi . Voit myös lähettää meille tekstiviestin, niin otamme sinuun yhteyttä. 

HAE TEHTÄVÄÄ OHEISEN LINKIN KAUTTA: Menetelmäkehittäjä, Nomet Oy (rekrytointi.com)  

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin

Osaamisalue: ,