Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla.  

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Etsimme asiakasyrityksellemme kokoaikaisia metallityöntekijöitä Pirkanmaan alueella.

Työ pitää sisällään metallituotteiden kokoonpano- ja asennustehtäviä ja siihen liittyvien työkalujen käyttöä. Toivomme sinulla olevan jo hieman aiempaa kokemusta metallituotteiden käsittelystä sekä tuotantotyöstä. Tärkeintä on kuitenkin reipas asenne ja halu oppia.

Mahdollisesta harrastuneisuudestasi autojen tai moottorien parista on hyötyä työtehtävän kannalta. Lisäksi arvostamme hyviä kädentaitoja ja työkalujen käyttötaitoa, kuten paineilmatyökalut. Koulutustaustasi voi olla ammatillisen perusasteen koulutus, esimerkiksi auto-, kone- tai metallilinjalta. 

Työsuhde on kokoaikainen ja kyseessä on 2-vuorotyö, mutta toivomme valmiutta mahdollisesti myös 3-vuoroon.

Työt alkavat mahdollisimman pian kattavalla kahden viikon palkallisella perehdytysjaksolla. Tehtävään valitut henkilöt työllistyvät vuokratyösuhteeseen Nordic Henkilöstöpalveluiden kautta. 

Työpaikan sijainnin vuoksi oma auto on välttämätön.

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian osoitteessa http://www.nordic.fi/ Kerrothan hakemuksessa työtaustastasi, osaamisestasi ja käytettävyydestäsi mahdollisimman kattavasti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden Elina Parkkinen, elina.parkkinen@nordic.fi

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

 

Osaamisalue: