Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Muuttotyöntekijöitä keikkatöihin, pääkaupunkiseutu

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 08.03.2022, 7:52
  • Suljettu 27.06.2022, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Muuttotyöntekijöitä keikkatöihin, pääkaupunkiseutu

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä  niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla.  

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Haemme nyt asiakkaallemme muuttotyöntekijöitä pääkaupunkiseudulle. 

Tehtävässä työskentelet tiimisi kanssa yritys- ja yksityismuutoissa.

Töitä on tarjolla keikkaluonteisesti painottuen yleensä kuunvaihteisiin.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä.

Halutessasi voit työskennellä muuttotöiden lisäksi myös muissa monipuolisissa keikkatöissä asiakasyrityksissämme. Tarjolla on esimerkiksi muuta roudaustyötä, lumitöitä, tuotantokeittiötyötä, logistiikan työtä, rakennusalan työtä, jne.

Odotamme hakijoilta:

Hakemamme tekijät ovat reippaita ja hyvällä asenteella varustettuja. Työ vaatii hyvää peruskuntoa, mutta emme edellytä aiempaa kokemusta muuttotöistä.

Tarjoamme:

Tarjoamme mielekkään ja fyysistä kuntoa tukevan työn ja mukavat työkaverit sekä mahdollisuuden työskennellä, kun sinulle sopii.

Työsuhde on henkilöstönvuokrauksena Nordic Henkilöstöpalveluiden kautta.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. 

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin! 

Osaamisalue: