Elintarviketukku Rikainen Oy on tamperelainen täyden palvelun tukkuliike. Tarjoamme alueen asiakkaille, kuten lounaspaikoille, kunnille ja kahviloille, hyvän tuotevalikoiman, nopeat ja luotettavat toimitukset sekä edulliset hinnat. Pitkien perinteiden perheyrityksestämme asiakkaamme saa ystävällistä ja joustavaa palvelua. Vuosien varrella olemme kehittäneet toimintaamme ja tuotevalikoimaamme vastaamaan yhä paremmin asiakkaidemme toiveita ja tarpeita.

Etsimme Elintarviketukku Rikainen Oy:lle Pirkkalaan kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen

MYYNTI-/MARKKINOINTIASSISTENTTIA

Tarjolla on mielenkiintoinen ja monipuolinen työnkuva perheyrityksen myynnin ja markkinoinnin tehtävien parissa. Työtehtävät sisältävät erilaisia asiakaspalvelun ja myynnin avustavia tehtäviä kuten myyntitilausten vastaanottoa ja käsittelyä sekä tarvittaessa reklamaatioiden hoitoa. Puhelin ja sähköposti ovat tärkeimmät työvälineesi. Toimit myyntitiimin tukena mm. tuotenimikkeiden ja asiakkuuksien perustamisessa. Markkinoinnin roolissa pääset osallistumaan tarjouskirjeiden sekä muun materiaalin suunnitteluun ja toteutukseen. Vastuullasi tulee olemaan some-kanavien sisällöntuottaminen sekä päivittäminen. 

Katsomme eduksi alalle soveltuvan koulutustaustan (esim. tradenomi) sekä useamman vuoden työkokemuksen vastaavista tehtävistä. Alpha Manager- ohjelmiston aikaisempi käyttökokemus on eduksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteista, ulospäinsuuntautunutta ja asiakaspalveluhenkistä työotetta. Toivomme hakijalta hyviä tiimityötaitoja sekä sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa. 

Työtä tehdään arkisin toimistoaikoina klo 8-16. Palkkaus määrittyy kaupan työehtosopimuksen mukaisesti, kokemus ja osaaminen huomioiden. Tehtävään valittu henkilö rekrytoituu suoraan Elintarviketukku Rikainen Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Tarjolla on vakaa työpaikka ja tiivis työyhteisö ystävällisen ja joustavan palvelun perheyrityksessä. 

KIINNOSTUITKO? Hae tehtävää mahdollisimman pian Nordicin sähköisen hakujärjestelmän kautta osoitteessa http://www.nordic.fi/ Kerrothan hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi sekä miksi juuri sinä olisit sopiva tähän tehtävään. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden Maria Soukka, maria.soukka@nordic.fi , p. 050 308 5691.

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin! 

Osaamisalue: , ,