Nokian Renkaat keskittyy ainoana rengasvalmistajana maailmassa tuotteisiin ja palveluihin, jotka helpottavat ihmisten turvallista liikkumista pohjoisissa olosuhteissa. Innovatiivisia renkaita henkilö- ja kuorma-autoihin sekä raskaisiin työkoneisiin markkinoidaan pääosin alueille, joissa on lunta, metsää ja vuodenaikojen vaihtelusta johtuvat vaativat ajo-olosuhteet. Yhtiö kehittää tuotteitaan tavoitteenaan kestävä turvallisuus ja ympäristöystävällisyys tuotteet koko elinkaaren ajan. Yhtiön liikevaihto vuonna 2020 oli noin 1,3 miljardia euroa ja henkilöstömäärä noin 4 600. Nokian Renkaat on listattu NASDAQ Helsinkiin. 

Etsimme nyt Nokian Raskaat Renkaat Oy:lle kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen

OPERAATTOREITA

Jos olet omasta työnjäljestäsi ylpeä ja haluat olla paras siinä, mitä teet, olet hakemamme henkilö!
 
Valittujen henkilöiden tehtävät sisältävät muun muassa erilaisia rengaskomponenttien tai -tuotteiden valmistusvaiheita, koneiden hoitamista ja laadun varmistusta traktorien ja muun raskaan kaluston renkaiden valmistuksessa. Työssä menestyminen edellyttää ennen kaikkea pelkäämätöntä asennetta, hyvää paineensietokykyä ja tilannetajua sekä ripeää, tarkkaa, joustavaa ja oma-aloitteista työotetta. Aiempi työkokemus teollisuudesta, alalle soveltuva koulutus, mahdollinen muu tekninen osaaminen katsotaan eduksi, mutta valinnan ratkaisee viime kädessä oikea asenne ja halu oppia uutta. 

Työtä tehdään katkeamattomassa 3-vuorossa keskimäärin 35h/vko, joten valituilla henkilöillä tulee olla valmius tehdä töitä myös iltaisin, öisin sekä viikonloppuisin. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä kattavalla, palkallisella perehdytyksellä. Tehtävään valitut henkilöt työllistyvät toistaiseksi voimassa olevaan vuokratyösuhteeseen Nordic Henkilöstöpalveluiden kautta.

Tule ja jätä oma jälkesi yritykseen, jolla on vankka asema maailman johtavana vaativien ajo-olosuhteiden renkaiden valmistajana ja kehittäjänä. Tule mukaan tekemään historiaa maailman pohjoisimpaan renkaita valmistamaan huippuyritykseen, jolla on takanaan miljoonia tyytyväisiä asiakkaita, satoja innovaatioita ja maailmanennätyksiä.

KIINNOSTUITKO? Nokian Raskaat Renkaat toteuttaa haun yhteistyössä Nordic Henkilöstöpalveluiden kanssa. Jos kiinnostuit, hae tehtävää heti Nordicin kautta, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Kerrothan hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi sekä miksi juuri sinä olisit sopiva tähän tehtävään. Liitä mukaan CV:si ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden Sofia Rosvall, p. 050 381 1000, sofia.rosvall@nordic.fi .Voit myös lähettää tekstiviestin numeroon 050 381 1000, niin olemme sinuun yhteydessä.

Hae paikkaa sähköisen sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa http://www.nordic.fi/

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin! 

Osaamisalue: