Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25 000 tarinaa sekä niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla.  

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Etsimme nyt Nokialla sijaitsevalle asiakasyrityksellemme 

OPERAATTOREITA

Valittujen henkilöiden tehtävät sisältävät koneenhoitoa ja kokoonpanotyötä prosessiteollisuuden tehtävissä ja katsomme eduksi mahdollisen aikaisemman kokemuksen teollisuuden ja mekaanisten/automaattisten koneiden operoinnista. Kerrothan hakemuksella myös mahdollisesta muusta osaamisestasi koneiden ja laitteiden parissa. Työssä menestyminen edellyttää kädentaitojen lisäksi ripeää, tarkkaa ja oma-aloitteista työotetta sekä oikeaa asennetta ja halua oppia uutta. 

Kyseessä on vuorotyö, joten valituilla henkilöillä tulee olla valmius tehdä töitä myös öisin sekä viikonloppuisin. Tehtävään valitut henkilöt työllistyvät vakituiseen vuokratyösuhteeseen Nordic Henkilöstöpalveluiden kautta.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä kattavalla perehdytyksellä. Asiakkaamme tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen.

KIINNOSTUITKO?  Jos kiinnostuit, hae tehtävää hetisähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa http://www.nordic.fi/. Kerrothan hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi sekä miksi juuri sinä olisit sopiva tähän tehtävään. Liitä mukaan CV:si ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä saat Nordic Henkilöstöpalveluiden Milja Iivonen, p. 050 320 3992, milja.iivonen@nordic.fi. Voit myös lähettää tekstiviestin numeroon 050 320 3992, niin olemme sinuun yhteydessä.

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Osaamisalue: