Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25 000 tarinaa sekä niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla.  

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Etsimme nyt Turussa sijaitsevalle asiakasyrityksellemme 

OPERAATTOREITA/ TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ!

Valittujen henkilöiden tehtävät sisältävät koneenhoitoa ja kokoonpanotyötä teollisuuden tehtävissä ja katsomme eduksi mahdollisen aikaisemman kokemuksen teollisuuden ja mekaanisten/automaattisten koneiden operoinnista. Kerrothan hakemuksella myös mahdollisesta muusta osaamisestasi koneiden ja laitteiden parissa. Työssä menestyminen edellyttää kädentaitojen lisäksi ripeää, tarkkaa ja oma-aloitteista työotetta sekä oikeaa asennetta ja halua oppia uutta. 

Kyseessä on 2-vuorotyö. Tehtävään valitut henkilöt työllistyvät  Nordic Henkilöstöpalveluiden kautta, mutta myöhemmässä vaiheessa on tarkoitus siirtyä asiakasyritysken kirjoille.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä kattavalla perehdytyksellä heti sopivien henkilöiden löydyttyä

KIINNOSTUITKO?  Jos kiinnostuit, hae tehtävää hetisähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa http://www.nordic.fi/. Kerrothan hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi sekä miksi juuri sinä olisit sopiva tähän tehtävään. Liitä mukaan CV:si ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä saat Nordic Henkilöstöpalveluiden Petra Kaitonen, 050 475 2050 tai petra.kaitonen@nordic.fi.

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Osaamisalue: