Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Osa-aikainen siivooja, Helsinki

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 02.06.2022, 10:00
  • Suljettu 13.06.2022, 0:44
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Osa-aikainen siivooja, Helsinki

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla.  

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme osa-aikaista siivoojaa pääkaupunkiseudulle vakituiseen työsuhteeseen.

Toivomme uudelta työntekijältä ripeää ja motivoitunutta työotetta, sekä riittävää suomen kielen taitoa. Lisäksi on eduksi, että sinulla on jo aiempaa kokemusta siivoustyöstä. Kokemusta tärkeämpää on kuitenkin reipas ja motivoitunut työote.  Työt alkavat sopimuksen mukaan. Sopii erinomaisesti opiskelijalle tai lisätyötä etsivälle.

Tarjoamme mielenkiintoisen sekä mukavan työkohteen ja nykyaikaiset siivousvälineet. 

Kerrothan työhakemuksessasi mahdollisimman tarkasti omasta käytettävyydestäsi ja osaamisestasi. Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden Julia Niemelä (julia.niemela@nordic.fi).

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Osaamisalue: