Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25 000 tarinaa sekä niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla.  

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Etsimme vahvasti kehittyvälle ja kasvavalle teknologia-alan asiakasyrityksellemme Pirkkalaan

OSA-AIKAISTA TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ

Toivomme sinun omaavan reippaan ja motivoituneen asenteen sekä nauttivan työstä, jossa näkee kättensä jäljen. Tässä työssä menestyäksesi et tarvitse aiempaa kokemusta tuotantotehtävissä työskentelystä, vaan asenteesi työntekoa kohtaan ratkaisee. Tärkeintä on, että olet mukava ja ahkera työkaveri, huolellinen tarkkuutta vaativissa työvaiheissa ja tykkäät tehdä käsilläsi töitä. Työtä tehdään työparin kanssa.

Työvuorot sijoittuvat maanantai-, keskiviikko- ja perjantaiaamuun klo 7 alkaen, noin 20-24h/vko. Työpaikka sijaitsee Pirkkalassa julkisten liikenneyhteyksien varrella. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja työtä on tarjolla toistaiseksi.

Asiakkaamme tarjoaa työhön kattavan perehdytyksen, siistin sisätyöympäristön sekä osaavan ja iloisen tiiminsä tuen. Tehtävä soveltuu erinoimaisesti esimerkiksi opintojen tai toisen työn oheen ja voi myöhemmin avata mahdollisuuksia myös asiakasyrityksemme muihin toimintoihin kuuluvissa tehtävissä sen jatkuvasti kehittäessä ja kasvattaessa toimintaansa.

KIINNOSTUITKO? Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin olethan pikaisesti yhteydessä Nordicin henkilöstöasiantuntija Milja Iivoseen puhelimitse/tekstiviestitse 050 320 3992 tai sähköpostitse milja.iivonen@nordic.fi. Voit myös suoraan laittaa hakemuksesi meille sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Osaamisalue: