Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Pakkaajia, Laukamo Group Oy

  • Sijainti Somero
  • Julkaistu 06.06.2022, 1:00
  • Suljettu 20.06.2022, 0:44
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Pakkaajia, Laukamo Group Oy

Haemme nyt  Laukamo Group Oy:lle pakkaajia muovituotantoon!

Työtehtäviin perehdytetään, joten hakijoilta odotamme ennen kaikkea hyvää asennetta, halua oppia uutta sekä motivaatiota työn tekoa kohtaan. Etsimämme henkilö on toimeen tarttuva, tarkka ja valmis itsenäiseenkin työskentelyyn. Eduksi tehtävässä menestymiseen katsomme kokemuksen tuotantoteollisuuden töistä.

Toivomme hakijalta valmiutta tehdä vuorotyötä, sillä työtä tehdään 3-vuorossa. Palkkaus tehtävään on Teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukainen ja työt alkavat sopimuksen mukaan sopivien tekijöiden löydyttyä. Työpaikka sijaitsee Somerolla.

Työsuhde on aluksi määräaikainen ja se solmitaan Nordic Henkilöstöpalveluiden kanssa.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana!

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluilta Pauliina Salonen pauliina.salonen@nordic.fi, (p.0504786066).

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Osaamisalue: