Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme asiakasyrityksellemme pakkaamotyöntekijöitä viikonloppuvuoroon määräaikaiseen työsuhteeseen Nokialle. 

Työtehtävät pitävät sisällään eri työvaiheita tuotannossa. Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, koska työtä tehdään paljon seisten ja nosteluja tehden. Töitä tehdään pareittain, joten hyvät tiimityöskentelytaidot ovat eduksi. Saat perehdytyksen tehtävään. Aikaisempi työkokemus varastotöistä, tuotannosta tai tehdasympäristöstä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on hyvä asenne, reipas työote sekä halu tehdä töitä ja oppia uutta!

Työtä tehdään pe klo 22:00 – la klo 10:00 ja sunnuntaina klo 10:00-22:00. Arkipäivät olet vapaalla ja tänä aikana ansaitset kuitenkin lähes täyden viikon palkan. Kesän ajan työtä tehdään katkeavassa 3 -vuorossa. Palkkaus on teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukainen. Työpaikan sijainnista johtuen auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä. 

Valituilla työntekijöillä työt alkavat sovitusti vuoden vaihteen paikkeilla.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluilta Kira Forsgård, p. 050 453 3995, kira.forsgård@nordic.fi
 
 Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Osaamisalue: