Kuva, joka sisältää kohteen piirtäminen, lautanen

Kuvaus luotu automaattisesti

 

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme FSP Finnish Steel Painting Oy:lle Pintakäsittelijää/ Viimeistelijää/Ripustajaa Raisioon!

FSP Finnish Steel Painting Oy on Euroopan suurimpia teolliseen pintakäsittelyyn ja korroosionestoon erikoistuneita yrityksiä. FSP tarjoaa pintakäsittely- ja engineering-palveluja sekä erilaisia lisäarvopalveluja. Yrityksellä on toimipisteitä Suomessa, Ruotsissa, Virossa, Puolassa ja Norjassa.

Työtehtäviin kuuluu metallituotannon viimeistelyä, pintakäsittelyä ja tarvittaessa muita maalaamon oheistöitä.

Toivomme valittavalta henkilöltä:

  • aikaisempaa kokemusta maalaus- sekä viimeistelytehtävistä ja ripustuksesta
  • aktiivista asennetta 
  • työturvallisuuskorttia
  • suomenkielen taitoa

Tarjoamme hakijoille:

  • vakituisen työpaikan
  • mukavan työympäristön ja perehdytyksen työhön
  • asianmukaiset varusteet työn tekemiseen

Töitä tehdään tällä hetkellä 2-vuorossa. Työaikojen vuoksi oman auton käyttö helpottaa työssäkäyntiä.

Työsuhde alkaa, kun sopiva henkilö löytyy, joten laitathan hakemuksen heti, aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Työsuhde on alkuun henkilöstönvuokrauksen kautta ja palkkaus sopimuksen mukaan. 

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi, käytettävyydestäsi sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden Petra Kaitonen (p. 050-4752050) tai Kirsi Leino (p. 050 5737380).

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Osaamisalue: