Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla.  

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Etsimme nyt Nokialla sijaitsevalle asiakasyrityksellemme 

PROSESSITYÖNTEKIJÖITÄ

Tehtäviin kuuluu teollisuustuotteiden kokoonpanoa, koneenhoitoa sekä trukilla ajoa. Kokemus trukin ajosta sekä teollisuusalan työkokemus katsotaan eduksi. Myös esim. rakennusalan kokemuksesta/harrastuneisuudesta ja teknisestä osaamisesta on tehtävässä hyötyä.

Toivomme hakijoilta tarkkaa ja oma-aloitteista työotetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. 

Työtä tehdään ma-su välillä 8-12 h/pvä, osaston vuorokierron mukaisesti. Tehtävässä tulisi olla valmius työskennellä myös yövuorossa sekä viikonloppuisin. Asiakkaamme tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen.

Työsuhteet ovat kokoaikaisia sekä tarvittaessa töihin kutsuttavia, kerrothan hakemuksessasi millaisesta työsuhteesta olet kiinnostunut.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja kokoaikaiset työsuhteet ovat vakituisia vuokratyösuhteita.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluilta Milja Iivonen: milja.iivonen@nordic.fi, 050 320 3992 .

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa http://www.nordic.fi/

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin! 

Osaamisalue: