Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Koulupsykologi: oppilashuolto, Kitee, Rääkkylä, Ilomantsi (id7527)

  • Sijainti Kitee
  • Julkaistu 26.04.2023, 9:00
  • Suljettu 01.09.2023, 0:46
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Koulupsykologi: oppilashuolto, Kitee, Rääkkylä, Ilomantsi (id7527)

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN – SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Haemme 31.8.2023 mennessä koulupsykologia

Siun soten eteläiselle alueelle vakituiseen tehtävään. Työtehtävä sijoittuu Ilomantsin, Rääkkylän ja Kiteen alueille. Hakijalla on myös mahdollisuus esittää toiveensa alueiden suhteen. Työ alkaa 1.8.2023 tai sopimuksen mukaan. Hakija voi esittää toiveensa työpisteen sijoittumisesta Siun soten toiminta-alueella. Sovitun työpisteen ja vastuukoulujen välinen matka-aika voidaan lukea työajaksi. Työtä on mahdollista tehdä osin myös etänä.

Tehtävä pitää sisällään oppilas- ja opiskelijahuoltolain (1287/2013) mukaiset yhteisölliset ja yksilölliset tehtävät sekä tuen arvion tekemisen lain määrittelemissä aikarajoissa. Kriisityöhön osallistutaan tarvittaessa koulujen kriisisuunnitelmien mukaisesti. Työssä on paljon koulujen sekä Siun soten että kuntien ja kaupunkien kanssa verkostoissa tehtävää asiakaskohtaista kuin yhteisökohtaista ja kehittävää työtä. 

Kouluilla työskentelee ennestään kokeneet koulukuraattorit ja muiden perhekeskustoimijoiden tukipalveluja löytyy tarvittaessa läheltä. 

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia psykologin tehtävissä. Aikaisempi kokemus koulupsykologin työstä katsotaan eduksi.

Tehtäväkohtainen palkka on 3747,70 euroa / kk, työaika 37,75 h / vko, tehtäväkohtaisen palkan lisäksi voidaan maksaa määräaikaisena 24 kk palvelusuhteen alkamisesta rekrytointilisää tai sitouttamislisää. Kysy lisää alla olevalta lisätietojen antajalta.

Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti. Tehtävään valitun on ennen tehtävään vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002). Työssä on 6 kk koeaika.

Lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Mikko Nenonen p. 013 330 5301, mikko.nenonen@siunsote.fi 

HUOM! Siun sotelaisille on tarjolla runsaasti erilaisia työsuhde-etuja, kuten

  • ePassi
  • lainattavia ja vuokrattavia vapaa-ajan välineitä sekä tiloja
  • työnantajan tuki yhteisölliseen toimintaan
  • lisäksi useat yritykset tarjoavat henkilöstölle erilaisia etuja.

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 31.7.2023

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut. 

Osaamisalue: