Carrus Delta Oy:n tarina alkoi vuonna 1935, jolloin joukko liikennöitsijöitä yhdessä korirakennuksen osaajan kanssa päättivät aloittaa oman linja-autokorituotannon. Carrus Delta Oy on Liedossa sijaitseva linjaliikenne- ja turistibussien korivalmistaja. Tänä päivänä Carrus Delta Oy on Pohjoismaiden johtava linjaliikenne- ja turistibussien korivalmistaja. He toimivat yhteistyössä Volvo Bussar Ab:n kanssa. Volvon kattava verkosto vastaa linja-autojen myynnistä ja jälkimarkkinoinnista.

Etsimme nyt ammattitaitoiseen joukkoomme Liedon tehtaalle

SÄHKÖASENTAJIA

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset sähköasennustyöt linja-autojen valmistuksen parissa. Voit olla uraasi aloitteleva vastavalmistunut tuore osaaja tai jo enemmän alalta kokemusta kerryttänyt tekijä. Eduksesi katsotaan aiempi kokemus ajoneuvosähköasennuksista. Etsimämme henkilö omaa reippaan asenteen, on oma-aloitteinen ja haluaa oppia ja kehittyä työssään.  

Mitä edellytämme sinulta?

  • Aikaisempaa kokemusta/ alan koulutusta
  • Ahkeraa ja oma-aloitteista asennetta työtä kohtaan
  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn 
  • Voimassa olevia ammattipasseja 

Mitä tarjoamme?

  • Näköalapaikan tunnetussa, vakavaraisessa suomalaisessa yrityksessä
  • Mukavan ja ammattitaitoisen työympäristön
  • Kilpailukykyisen palkkauksen
  • Hyvän perehdytyksen tehtävään.

Työt alkavat marras-joulukuun aikana. Töitä tehdään maanantaista perjantaihin päivävuorossa. Työsuhde on vakituinen ja se solmitaan suoraan Carrus Delta Oy:n kanssa. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten ethän aikaile hakemuksen jättämisen kanssa. 

Rekrytoinnistamme huolehtii Nordic Henkilöstöpalvelut. Jos tunnet vetoa tehtävään, laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta www.nordic.fi ja kerro osaamisestasi sekä taustoistasi. Lisätietoja rekrytointiprosessista ja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden Petra Kaitonen 050 475 2050, petra.kaitonen@nordic.fi. 

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – se palveleva perheyritys

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2003 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut kotimainen perheyritys. Meille Nordicissa tyytyväisyys on toimintamme kulmakivi, oli kyseessä sitten asiakasyritys tai oma työntekijämme. Teemme hartiavoimin töitä sen eteen, että työ kohtaa sen vertaisensa tekijän.  

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä sekä tulemaan osaksi kasvavaa perhettämme!

Osaamisalue: