Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – se palveleva perheyritys

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2003 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut kotimainen perheyritys. Meille Nordicissa tyytyväisyys on toimintamme kulmakivi, oli kyseessä sitten asiakasyritys tai oma työntekijämme. Teemme hartiavoimin töitä sen eteen, että työ kohtaa sen vertaisensa tekijän.  

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä sekä tulemaan osaksi kasvavaa perhettämme!

Etsimme asiakasyrityksellemme sähköasentajia Turun talousalueelle!

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset sähköasentajan työtehtävät uudisrakennuskohteissa sekä saneerauskohteissa. Työtä tehdään kohteissa itsenäisesti sekä työparin kanssa.

Etsimällämme henkilöllä on sähköalan koulutus sekä aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Hyvä asenne ja työhön tarttuva ote ovat edellytyksiä. Tehtävässä edellytämme myös voimassa olevaa sähkö- ja työturvallisuuskorttia. 

Tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden pitkäaikaiseen työpaikkaan
  • Asialliset työvarusteet
  • Mukavan työympäristön
  • Kilpailukykyisen palkkauksen

Tarjolla on kokoaikainen työ päivävuorossa. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti vuodenvaihteen jälkeen / sopimuksen mukaan. Palkkaus tehtävässä on TES:n / osaamisen mukainen. 

Työsuhde on henkilöstövuokrauksen kautta ja jatkossa on mahdollisuus työllistyä asiakasyrityksen omille kirjoille.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäs ja palkkatoiveesi. Työsuhde tulee olemaan henkilöstönvuokrauksen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden Kirsi Leino, kirsi.leino@nordic.fi tai p. 050 573 7380

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Osaamisalue: