Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme asiakasyrityksellemme kokoaikaiseen työsuhteeseen Ylöjärvelle

SÄRMÄÄJÄÄ

Toivomme hakijalta osaamista ohutlevyjen työstöstä ja mielellään jo jonkin verran kokemusta särmääjänä toimimisesta. Särmättävät materiaalit ovat terästä ja rosteria, alumiinin käsittelytaito on plussaa. Tehtävä edellyttää hyvää piirustustenlukutaitoa, osaathan huomioida asteluvut sekä mitata särmätyt kantit. Metallialan koulutus on työssä eduksesi, mutta ei välttämätön. 

Työtä tehdään arkisin kokoaikaisesti. Toivomme sinulta valmiutta 2-vuorotyöhön.

Hyvä fyysinen kunto on perusedellytys tässä työssä jaksamiselle. Palkkaus määrittyy kokemuksen ja osaamisen mukaan.

Työ alkaa mahdollisimman pian määräaikaisella vuokratyösuhteella Nordicin kautta, jonka jälkeen on mahdollisuus työllistyä asiakasyrityksen omille kirjoille. 

KIINNOSTUITKO? Haethan tehtävää pikaisesti Nordicin sähköisen hakujärjestelmän kautta osoitteessa http://www.nordic.fi/, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.  Kerrothan hakemuksessa työtaustasi ja avainosaamisesi sekä miksi juuri sinä olisit sopiva tähän tehtävään. Liitä mukaan ansioluettelo mahdollisine suosittelijoineen sekä palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluilta Maria Soukka, puh. 050 308 5691, maria.soukka@nordic.fi  . Voit myös lähettää tekstiviestin numeroon 050 308 5691, niin otamme sinuun yhteyttä.

Katso myös muut aoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin! 

Osaamisalue: