Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla.  

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Etsimme nyt asiakkaallemme kolmea talousassistenttia ostolaskujen käsittelyyn määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävinä muun muassa ostolaskujen käsittely, tiliöinti, reititys sekä laskutusmääräykset. Töitä tehdään niin ulkoisten kuin sisäisten sidosryhmien kanssa, joten toivomme sinulla olevan hyvät vuorovaikutustaidot.  Koulutustaustaltasi voit olla esimerkiksi merkonomi tai hankkinut osaamisen työkokemuksen kautta. Kaikki kokemus taloushallinnosta lasketaan eduksesi. Kokemus SAPin käytöstö on plussaa. 

Odotamme sinulta:

  • Tarkkuutta ja oma-aloitteisuutta
  • Kokemusta vastaavista tehtävistä
  • Kykyä itsenäiseen työhön
  • Hyviä sosiaalisia taitoja

Tarjoamme sinulle:

  • Mukavan ja kannustavan työympäristön
  • Kattavan perehdytyksen
  • Monipuolisen työnkuvan
  • Päivätyön ja osaamistasi vastaavan palkkauksen

Työsuhde on alkuun henkilöstövuokrauksen kautta ja kestoltaan kolme- neljä kuukautta. Haastattelut aloitetaan heti ja työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa http://www.nordic.fi/ ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. Tarvittaessa lisätietoja tehtävistä antaa Nordic Henkilöstöpalveluilta Petra Kaitonen, 050 475 2050, petra.kaitonen@nordic.fi.

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin! 

Osaamisalue: