Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – se palveleva perheyritys

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2003 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut kotimainen perheyritys. Meille Nordicissa tyytyväisyys on toimintamme kulmakivi, oli kyseessä sitten asiakasyritys tai oma työntekijämme. Teemme hartiavoimin töitä sen eteen, että työ kohtaa sen vertaisensa tekijän.  

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä sekä tulemaan osaksi kasvavaa perhettämme!

Haemme TALOUSPÄÄLLIKKÖÄ omaan organisaatiomme Tampereelle – vanhempainvapaan sijaisuuteen.

Talouspäällikkönä Nordic Henkilöstöpalvelut Oy:ssä vastaat yhtiön taloushallinnosta ja siihen liittyvien lakien ja asetusten noudattamisesta. Yrityksessä on toiminnanohjausjärjestelmä -uudistus käynnissä ja uudelta talouspäälliköltä toivomme vahvaa panosta järjestelmän käyttöönotossa. 

Käytössämme on ulkoistettu palkanlaskenta ja kirjanpito. Omalta osaltasi vastaat sujuvasta yhteistyöstä edellä mainittujen sidosryhmien kanssa.

Sopiva koulutus on esim. talouspuolen AMK- tai korkeakoulututkinto.

Keskisuuressa perheyrityksessä tehtävät muotoutuvat muun kehityksen mukana. Tärkeää on hallita liiketoiminnan perusfundamentit ja osata selvittää oikea ulkopuolinen apu, kun sitä tarvitaan.
 

Talouspäällikön tehtäviin Nordicissa kuuluu lisäksi:

  • Operatiivisen henkilöstön tukeminen esim. tarjouslaskennassa
  • Tulosanalyysi ja -raportointi 
  • Kassanhallinta
  • IT-järjestelmien käyttö ja kehitys
  • GDPR -asiat

Toivomme sinulta:

  • Kokemusta yrityksen monipuolisesta ja liiketoimintaa tukevasta taloushallinnosta
  • Aitoa kiinnostusta toimintojen kehittämiseen tuoreilla ajatuksilla 
  • Hyvää excel -osaamista
  • Huolellisuutta, tarkkuutta ja hyviä hoksottimia
  • Halua työskennellä perheyrityksessä, jossa kaikki ei ole vielä valmista

Tarjoamme monipuolista taloushallinnon työtä ja välittömän työilmapiirin. Meillä jokainen työntekijä on tärkeä ja täyttää oman paikkansa. Nordicissa saat kehittää toimintaa ja lopullinen vastuukenttäsi muotoutuu omien kykyjesi ja mieltymystesi mukaiseksi.

Tervetuloa perheeseen!

Lisätietoja tehtävästä antaa: 

Toni Asikainen 0504707377 / toni.asikainen@nordic.fi

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. 

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Osaamisalue: