Kuva, joka sisältää kohteen piirtäminen, lautanen

Kuvaus luotu automaattisesti

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme FSP Finnish Steel Painting Oy:lle useampaa teollisuusmaalaria Raisioon.

FSP Finnish Steel Painting Oy on Euroopan suurimpia teolliseen pintakäsittelyyn ja korroosionestoon erikoistuneita yrityksiä. FSP tarjoaa pintakäsittely- ja engineering-palveluja sekä erilaisia lisäarvopalveluja. Yrityksellä on toimipisteitä Suomessa, Ruotsissa, Virossa, Puolassa ja Norjassa.

Työtehtäviin kuuluu metallipintojen pintakäsittely korkeapaineruiskulla, sekä lisäksi ripustus, pakkaus ja mahdollisesti hiekkapuhallus sekä maalaamon oheistyöt.

Toivomme valittavilta henkilöltä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Erityisesti arvostamme kokemusta maalaustehtävistä. 

Töitä tehdään 3-vuorossa. Tarjolla on sekä vakituisia, että määräaikaisia sopimuksia. Työaikojen vuoksi edellytämme oman auton käyttömahdollisuutta.

Työsuhteet alkavat sopimuksen mukaan syksyn aikana. Työsuhteet ovat henkilöstönvuokrauksen kautta ja palkkaus sopimuksen mukaan. 

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden Petra Kaitonen (p. 050-4752050).

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Osaamisalue: