Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme Pirkanmaalla sijaitsevaan asiakasyritykseemme kolmea vakituista

TEOLLISUUSMAALARIA

Haemme maalariksi ahkeran ja motivoituneen asenteen omaavia henkilöitä, joka nauttivat työstä, jossa pääsee näkemään kättensä jäljen. Osaamisen puolesta toivomme sinulta jauhemaalauksen, korkeapainemaalauksen tai hiekkapuhaltamisen kokemusta ja/tai teollisen pintakäsittelyn koulutusta. Voit hyvin olla jo kokeneempikin konkari, mutta työhön pääset myös kiinni asiakkaamme tarjoamalla kattavalla perehdytyksellä, mikäli sinulla on vähintään muutaman kuukauden kokemus jauhemaalauksesta, korkeapainemaalauksesta tai hiekkapuhaltamisesta ja hahmotusta teollisesta pintakäsittelystä.

Työtä tehdään tällä hetkellä aamu- ja iltavuorossa, mutta valmiutta myös mahdollisen yövuoron tekemiseen toivotaan.

Palkkatasoon vaikuttavat aiempi kokemus ja osaamisesi, palkkaus vähintään teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukainen tai sopimuksen mukaan. 

Tarjoamme sinulle:

  • Vakituisen työpaikan hyvämaineisessa yrityksessä teollisuusmaalauksen parissa
  • Mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi mielenkiintoisessa työympäristössä 
  • Mukavan ja ammattitaitoisen työporukan
  • Mahdollisuuden työllistyä suoraan asiakasyritykseemme

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai sopimuksen mukaan ja työtä on tarjolla toistaiseksi.

KIINNOSTUITKO? Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin olethan pikaisesti yhteydessä Nordicin henkilöstökonsultti Noora Mäkiseen puhelimitse/tekstiviestitse 050 443 0350 tai sähköpostitse noora.makinen@nordic.fi. Voit myös suoraan laittaa hakemuksesi meille sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi.

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. 

Osaamisalue: