Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – se palveleva perheyritys

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2003 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut kotimainen perheyritys. Meille Nordicissa tyytyväisyys on toimintamme kulmakivi, oli kyseessä sitten asiakasyritys tai oma työntekijämme. Teemme hartiavoimin töitä sen eteen, että työ kohtaa sen vertaisensa tekijän.  

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä sekä tulemaan osaksi kasvavaa perhettämme!

Etsimme nyt asiakkaallemme NRT Tietoliikenne Oy:lle tietoliikenneasentajaa pääkaupunkiseudulle.

NRT Tietoliikenne Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva tietoliikenne- ja turvajärjestelmäasennuksiin erikoistunut yritys, joka tarjoaa laadukkaat tietoliikenne- ja verkkoratkaisut, niin yrityksille kuin yksityisillekkin.

Työ sisältää koti5G-liittymien asennusta kuluttajien omakotitaloihin pääkaupunkiseudulla, joskus mahdollisesti pääkaupunkiseudun ulkopuolellakin. 

Työssä antenni asennetaan talon ulkoseinälle ja antennilta viedään kaapelointi sisälle. Sisällä kaapeliin kytketään wlan-modeemi, sekä asiakkaan tilaamat lisälaitteet.

Työhön saa hyvän perehdytyksen kokeneelta asentajalta, joka opettaa kaikki tarvittavat tiedot laitteista.

Hakijoilta odotamme:

– Tietoliikenneasentajan, sähköasentajan tai rakennuspuolen asentajan taustaa.

– Tietotekniikan hallintaa

– Kokemusta/osaamista kaapelin asennuksesta (cat 6 kaapeli – liittimien teko, asennus listaan sekä seinään naulakiinnikkeillä)

– Rakennusteknistä tietoa/kokemusta

– Hyvää asennetta

– Asiakaspalvelutaitoja

– Omaa autoa

Peruspalkan (16-19€/h, kokemuksen mukaan) lisäksi maksetaan ateriakorvaus (11€/pvä) sekä kilometrikorvaukset oman auton käytöstä.  Tehtävässä noudatetaan energia-ICT-verkostoalan TES:iä.

Tehtävästä lisätietoja antaa tarvittaessa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Elisa Seppälä, p. 050-5495000 tai sähköpostitse elisa.seppala@nordic.fi

Työsuhde on alkuun 4 kk henkilöstönvuokrauksen kautta, jonka jälkeen on tarkoitus siirtyä asiakasyrityksen omille palkkalistoille.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin! 

Osaamisalue: