Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Tuotannon esihenkilö, Espoo

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 29.04.2022, 12:35
  • Suljettu 16.05.2022, 0:46
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Tuotannon esihenkilö, Espoo

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – se palveleva perheyritys

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2003 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut kotimainen perheyritys. Meille Nordicissa tyytyväisyys on toimintamme kulmakivi, oli kyseessä sitten asiakasyritys tai oma työntekijämme. Teemme hartiavoimin töitä sen eteen, että työ kohtaa sen vertaisensa tekijän.  

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä sekä tulemaan osaksi kasvavaa perhettämme!

Haemme nyt, suorarekrytointina asiakkaallemme TUOTANNON ESIHENKILÖÄ kokopäiväiseen ja vakituiseen työsuhteeseen Espoon Koskeloon.

Tehtävänäsi on toimia nykyaikaisen ja nopeatempoisen tuotantoyksikön esihenkilötehtävissä. Työtehtäviin kuuluu mm. työsuoritteiden seuranta, työvuorosuunnittelu, työpisteen kehittämisen suunnittelu, perehdytyksestä vastaaminen, sekä muita työnjohdollisia tehtäviä. Tarvittaessa osallistut myös itse suorittavaan työhön esimerkiksi tuuraustapauksissa.

Työssä tarvitaan hyvää fyysistä kuntoa, hyvää englannin kielen taitoa ja paineensietokykyä. Sopiva koulutuspohja voisi olla esim. Tekstiilialan tutkinto, tämä ei kuitenkaan ole kriteeri ja ennen kaikkea haemme oikeanlaisia, hyvän huumorin ja jämäkän asenteen omaavaa henkilöä. Työhön saa hyvän perehdytyksen osaavilta ja mukavilta kollegoilta, joten asenne ratkaisee!

Työtä tehdään 2-vuorotyönä, vuoroviikoin aamu- ja iltavuoroissa.

Tarjoamme:

Tarjolla on vakituinen ja kokopäiväinen työsuhde oman toimialansa edelläkävijän palveluksessa. Kyseessä on suorarekrytointitoimeksianto, eli tehtävään valittu henkilö tullaan palkkaamaan suoraan asiakasyrityksemme omille palkkalistoille. Toimithan ripeästi, sillä haastatteluja käydään hakuprosessin edetessä ja työt alkavat heti/sopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Nordic Henkilöstöpalveluiden Susanne Gustafsson 0400 317814 tai susanne.gustafsson@nordic.fi. 

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin! 

Osaamisalue: