Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä  niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla. 

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

 

Haemme asiakkaallemme lehtipainoon tuotantoapulaista Tampereelle. 

Työtehtäviin kuuluu erilaisia avustavia tuotanto- ja pakkaustöitä sitomossa. Työssäsi toimit koneenhoitajien apuna ja tehtäviisi kuuluu esimerkiksi lehtien vastaanotto, niputtaminen, lööpitys ja pakkaus sekä liitteiden syöttäminen. 

Alan työkokemuksen lisäksi katsomme eduksesi kokemuksen erilaisista tuotanto- ja varastotöistä. Kaikkein tärkeintä on kuitenkin reipas ja positiivinen asenne, ripeä työote ja halu oppia uutta sekä mahdollisuus työskennellä etenkin aamuvuoroissa.

Töitä tehdään tarvittaessa töihin kutsuttaessa, ja työ sopii hyvin myös esimerkiksi etäopiskelijoille ja lisätyötä etsiville. Omaan viikoittaiseen työmääräänsä pystyy itse vaikuttamaan. Työtä on tarjolla pääsääntöisesti ilta- ja yövuoroihin. 

Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä, joten oma auto ei ole välttämätön. 

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si meille osoitteessa www.nordic.fi Kerro hakemuksessasi työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi mahdollisimman kattavasti. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Kira Forsgård, kira.forsgard@nordic.fi

 

 

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme osoitteessa www.nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, niin jätäthän avoimen hakemuksen ja olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Osaamisalue: