Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme asiakasyrityksellemme uusia tuotantotyöntekijöitä Nokialle.

Toivomme sinulla olevan jo vähäistä kokemusta teollisesta tuotantotyöstä ja mahdollisesti kokoonpanosta tai asennustyöstä. Arvostamme näppäriä kädentaitoja ja työkalujen käyttötaitoa (kuten paineilmatyökalut). Harrastuneisuudesta autojen tai moottorien parista on hyötyä työtehtävän kannalta. Koulutustaustasi voi olla ammatillisen perusasteen koulutus, esim. auto-/kone- tai metallilinjalta.  Tärkeintä on kuitenkin reipas asenne ja halu oppia.

Töitä on tarjolla keikkaluonteisesti tuotannon tarpeen mukaan. Kyseessä on 2-vuorotyö, toivomme valmiutta mahdollisesti myös 3-vuoroon. Työsuhde alkaa kattavalla kahden viikon palkallisella perehdytysjaksolla. Kyseessä on vuokratyösuhde, alkaen mahdollisimman pian ja kestäen 15.7.2022 asti.

Työpaikan sijainnin vuoksi oma auto on välttämätön.

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian osoitteessa http://www.nordic.fi/ ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi mahdollisimman kattavasti. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Maria Soukka, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, puh. 050 308 5691, maria.soukka@nordic.fi 

Osaamisalue: