KoskiHoiva Oy

Lähihoitaja keikkatyöhön

  • Sijainti Pirkkala
  • Julkaistu 19.02.2024, 14:00
  • Suljettu 11.03.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Lähihoitaja keikkatyöhön

Hei lähihoitaja tai alan opiskelija! 

Oletko rento, reipas ja toimeen tarttuva persoona ja hyvä tyyppi? Hienoa, että löysimme sinut! Tuletko työkaveriksemme Koskihoivalle?

Mitä tarjoamme? 

Toimintamme laajentuessa kaipaamme lisävahvistusta nykyiseen, hyvään porukkaamme. Haluatko tehdä työtä lapsiperhepalveluissa, ikäihmisten kotihoidossa, palveluasumisyksiköissä tai vuodeosastoilla? Haluatko räätälöidä työtehtäväsi oman mielenkiintosi mukaisesti? Sopiiko elämäntilanteeseesi tällä hetkellä paremmin satunnainen keikkatyö vai haluatko työskennellä täysipäiväisesti? Kerro meille, niin järjestetään yhdessä  sinulle toiveitasi ja osaamistasi vastaavia tehtäviä.

Mitä toivomme sinulta?

Oletpa sitten kokenut konkari tai vielä vihreä lähihoitotyön aloittelija, meillä asenne ratkaisee. Kohtelet asukkaita, työkavereita ja omaisia lämpimästi. Työskentelet erinomaisesti tiimin jäsenenä, mutta kykenet myös itsenäisiin päätöksiin. Kannat vastuuta, tartut innoissasi haasteisiin ja olet avoin uusille ideoille. 

Tätä tehtävää varten sinulla täytyy olla lähihoitajan tutkinto tai riittävä määrä opintoja (n. 90osp), sekä kattava rokotesuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi. Voimassa olevat lääkeluvat (työskentelykohteista riippuen) ovat eduksi, mutta voit tarvittaessa suorittaa ne myös meidän kauttamme.

Tehtävässä noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tehtävän palkkaus sijoittuu luokkaan G20C ja lisänä erikseen sovittavat korvaukset työkohteiden ja tuntimäärän perusteella.

Kiinnostuitko? Älä enää odota, vaan ilmoita itsestäsi pian. Palkkaamme parhaat tyypit heti kun heidät löydämme.  Kysy lisää mahdollisuuksista Riikalta, p. 050 3137 155 tai riikka.harjula@koskihoiva.fi.

Kurkista verkkosivuillemme www.koskihoiva.fi ja tutustu toimintaamme.

KoskiHoiva Oy on pirkanmaalainen 100 % kotimainen hoivapalveluyritys. Tarjoamme monipuolisia hoito-, kuntoutus- ja terveydenhoitopalveluita Pirkanmaan alueella. KoskiHoivassa on työsuhteessa tällä hetkellä n. 150 hoivapalvelun ammattilaista.

Osaamisalue: