Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – se palveleva perheyritys

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2003 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut kotimainen perheyritys. Meille Nordicissa tyytyväisyys on toimintamme kulmakivi, oli kyseessä sitten asiakasyritys tai oma työntekijämme. Teemme hartiavoimin töitä sen eteen, että työ kohtaa sen vertaisensa tekijän.  

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä sekä tulemaan osaksi kasvavaa perhettämme!

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Hansaprint Oy:lle tuotannon työntekijää Turengin tehtaalle.

Hansaprint on visuaalisen kommunikoinnin, markkinointilogistiikan, suoramarkkinoinnin ja heatset-painamisen moniosaaja. Hansaprintin tytäryhtiö Arazzo on suurkuva-alan erikoisosaaja, joka palvelee sisustamisen, markkinoinnin, brändäyksen ja lavastamisen tarpeissa. Hansaprint on osa TS-Yhtymä -mediakonsernia. Hansaprintin pääkonttori sijaitsee Turussa. 

Hansaprint Turenki on moderni ja monipuolinen tulostustehdas, jossa tuotetaan mm. myymälämarkkinointia, kirjoja, tulostettuja sisustusratkaisuja sekä promootiorakenteita, kohdennettua suoramarkkinointia, transaktiotulostusta ja turvapainotuotteita sekä edellisiin liittyviä palveluita. Tehtaalla työskentelee noin 50 henkilöä.

Nyt on haussa uusi työntekijää koulutusohjelmaan, koulutettavaksi erilaisiin tuotannon tehtäviin vakinaiseen työsuhteeseen. Osa koulutuksesta / työskentelystä suoritetaan Hansaprintin tytäryhtiössä Arazzo Oy:ssä. Arazzon tuotanto sijaitsee toistaiseksi Vantaalla. Arazzon tuotanto siirtyy vuoden 2022 aikana Turenkiin.

Emme edellytä uudelta työntekijältä aikaisempaa kokemusta vastaavasta työstä. Asiakasyrityksemme antaa koulutuksen ja perehdytyksen kaikkiin työtehtäviin. Mikäli sinulla on jo valmista osaamista, on se luonnollisesti eduksi. Hansaprintin koulutusohjelma antaa valmiudet työskennellä vähintään kahdessa eri tehtävässä tarpeen ja kiinnostuksen mukaan. Koulutus tapahtuu työskentelyn ohessa. Palkkaus tulee menemään media- ja painoalan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävät ovat pääosin 2-vuorotyötä, työaika klo 7.00 – 15.00 ja klo 15.00 – 23.00, maanantaista perjantaihin. Turengin tehtaan sijainnin takia oman auton käyttömahdollisuus työmatkoihin olisi suotavaa, mikäli et satu asumaan tehtaan lähellä.

Tehtävien kuvaus / haemme:

 • operaattoria tulostukseen (rulla, arkki ja tasotulostus)
 • operaattoria kangastulokseen
 • operaattoria kuoritukseen ja jälkikäsittelijän tehtäviin
 • operaattoria kirjojen sidontaan ja jälkikäsittelijän tehtäviin
 • operaattoria suurkuvatuotannon jälkikäsittelyn tehtäviin

Edellytämme hakijoilta:

 • asennetta, jossa töiden hoitaminen sovitusti ja asiakaslähtöisesti on ykkösasia
 • oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja halua kehittää omaa osaamista, työympäristöä ja tehokkuutta 
 • kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja ongelmanratkaisuun
 • luottokelpoisuutta ja suostumusta turvaselvityksen tekemiseen tarvittaessa

Tarjoamme:

 • kokopäiväisen ja vakituisen työsuhteen
 • mielenkiintoisia työtehtäviä ja mahdollisuuden kehittyä tulevien työtehtäviesi ammattilaiseksi

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Tehtävään valittu työntekijä tullaan palkkaamaan suoraan asiakasyrityksemme omille palkkalistoille. Työt alkavat heti / sopimuksen mukaan. Haku toteutetaan jatkuvana, kunnes koulutusohjelma on täytetty. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultit Elisa Seppälä (050-5495000, elisa.seppala@nordic.fi) & Heidi Yrjä (050-5988460, heidi.yrja@nordic.fi).

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Osaamisalue: