Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Tuotantotyöntekijä, Hausjärvi

  • Sijainti Ryttylä
  • Julkaistu 25.05.2022, 10:15
  • Suljettu 06.06.2022, 0:44
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Tuotantotyöntekijä, Hausjärvi

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – se palveleva perheyritys

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2003 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut kotimainen perheyritys. Meille Nordicissa tyytyväisyys on toimintamme kulmakivi, oli kyseessä sitten asiakasyritys tai oma työntekijämme. Teemme hartiavoimin töitä sen eteen, että työ kohtaa sen vertaisensa tekijän.  

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä sekä tulemaan osaksi kasvavaa perhettämme!

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Hausjärven alueelle tuotantotyöntekijää!

Työtehtävät tulevat pitämään sisällään erilaisia tuotannon työtehtäviä. Mikäli sinulla on aiempaa kokemusta tai koulutus metallialan töihin, niin katsomme sen eduksi. Vaikka sinulla ei olisikaan aiempaa kokemusta tuotantotyöstä, niin se ei ole esteenä. Työ on opittavissa perehdytysjakson aikana. Toivomme uudelta työntekijältä reipasta ja motivoitunutta asennetta työntekoa kohtaan. Lisäksi tarkka ja huolellinen työskentelytapa on ominta sinua. 

Työaika on arkisin klo 6.00-14.30 ja kyseessä on kokopäivätyö. Julkisten kulkuneuvojen käyttö työaikojen puitteissa ei ole välttämättä mahdollista, joten oman auton käyttömahdollisuus työmatkoihin on suositeltavaa.

Tarjoamme kokopäiväisen ja pitkäaikaisen työsuhteen mukavassa työyhteisössä. Työssä voi aloittaa heti/ sopimuksen mukaan. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Laitathan työhakemuksesi meille ja kerro mahdollisimman tarkasti aiemmasta osaamisestasi ja käytettävyydestäsi. Työsuhde on henkilöstönvuokrauksen kautta. Työn on tarkoitus alkaa mahdollisimman pian, joten aloitamme haastattelut nopealla aikataululla. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Karoliina Kyyrö puh. 050 9115600.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Osaamisalue: