Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Asiakasyrityksemme Purso on suomalainen vakavarainen perheyhtiö, joka on yli viiden vuosikymmenen aikana rakentanut vahvan aseman monipuolisena, kansainvälisesti toimivana alumiiniasiantuntijana. He suunnittelevat ja tuottavat alumiinista valmistettuja ratkaisuja teollisuuden eri aloille sekä järjestelmäratkaisuja julkisivuihin ja led-valaistukseen. Yhtiö työllistää Nokian Siurossa ja Ikaalisissa noin 240 henkilöä ja viennin osuus myynnistä on noin 35 %.

 

Haemme asiakasyrityksellemme Purso Oy:lle keikkatyöntekijöitä tuotantoon Nokian Siuroon. 
 
 Työ sisältää eri työvaiheita alumiinin tuotannossa, pakkauksessa ja jälkikäsittelyssä. Töitä tehdään kahden tai kolmen hengen ryhmissä, joten hyvät tiimityöskentelytaidot ovat eduksi. Purso järjestää työn alussa koulutukset tehtäviin. Aikaisempi työkokemus varastotöistä, tuotannosta tai tehdasympäristöstä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on hyvä asenne, reipas työote sekä halu tehdä töitä ja oppia uutta!

Työtä tehdään arkena kolmessa vuorossa, mutta työaika on järjestettävissä joustavasti omien toiveidesi mukaisesti. Ilmoitathan hakemuksessasi myös, mikäli pystyisit työskentelemään viikonloppuisin. Viikoittaiset työtunnit vaihtelevat asiakastilausten mukaan päivän keikoista täysiin työviikkoihin. Tästä syystä työ sopii hyvin  esimerkiksi opintojen tai osa-aikatyön rinnalle! Palkkaus on teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukainen.

Työpaikan sijainnista johtuen auto on välttämätön. Tehtävässä edellytetään työturvallisuuskorttia tai valmiutta sen suorittamiseen.

Keikkatyöntekijöiksi valituilla työt alkavat Pursolla mahdollisimman pian.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluilta Kira Forsgård, kira.forsgard@nordic.fi, puh. 050 453 3995.

  Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Osaamisalue: