Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25 000 tarinaa sekä niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla.  

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Etsimme Nokialla sijaitsevalle asiakasyrityksellemme

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ

Tehtävät sisältävät muun muassa koneenhoitoa, kokoonpanotehtäviä, laadun varmistusta ja trukinajoa.

Työssä menestyminen edellyttää toimeen tarttuvaa ja tarkkaa työotetta, kädentaitoja sekä hyvää fyysistä kuntoa. Aiempi työkokemus teollisuudesta, alalle soveltuva koulutus, mahdollinen muu tekninen osaaminen sekä mahdollinen harrastuneisuutesi, esim. rakentamisen tai autojen parista katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin oikea asenne ja halu oppia uutta.

Työtä tehdään aamu-, ilta- ja yövuoroissa, joten valituilla henkilöillä tulee olla valmius tehdä töitä myös öisin sekä viikonloppuisin. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä kattavalla, palkallisella koulutusjaksolla. Tehtävään valittu henkilö työllistyy toistaiseksi voimassa olevaan tai määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen Nordic Henkilöstöpalveluiden kautta.

KIINNOSTUITKO? Jätäthän hakemuksesi meille hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi. Kerrothan hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi sekä miksi juuri sinä olisit sopiva tähän tehtävään. Liitä mukaan CV:si ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden Milja Iivonen, p. 050 320 3992, milja.iivonen@nordic.fi

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Osaamisalue: