Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla.  

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Etsimme asiakasyrityksellemme tuotantotyöntekijöitä Pirkkalaan.

Toivomme hakijoiden omaavan reippaan ja motivoituneen asenteen sekä nauttivan työstä, jossa näkee kättensä jäljen. Eduksi katsotaan teollisuusalan kokemus, alalle soveltuva koulutus tai metallialan harrastuneisuus, mutta asenne ratkaisee. 

Työtehtävät sisältävät metallituotteiden ripustusta, viimeistelyä ja pakkausta. Kokemus rälläkän ja hiontakoneen käytöstä on tehtävässä eduksi.

Työtä tehdään 2-vuorossa (40 h/vko) ja työpaikka sijaitsee hyvien julkisten liikenneyhteyksien varrella. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, mielellään jo lokakuussa. Töitä on tarjolla alustavasti tammikuun lopulle saakka, mahdollisesti pidempäänkin.

Asiakkaamme tarjoaa hyvät työvälineet, kattavan perehdytyksen sekä osaavan tiimin tuen.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöasiantuntija Niina Vuoksi, niina.vuoksi@nordic.fi.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi viipymättä sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa http://www.nordic.fi/

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Osaamisalue: