Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla.  

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Etsimme asiakasyrityksellemme tuotantotyöntekijää Ylöjärvelle.

Työhön kuuluu kumituotteiden kokoonpano- ja asennustehtäviä. Työtehtävät sisältävät mahdollisesti myös valmiiden tuotteiden tarroitusta, hyllytystä sekä pakkaustoimia.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta kokoonpanotehtävistä ja näppärää työkalujen käyttötaitoa. Toivomme sinulta reippasta ja kehittymishaluista asennetta, hyvä fyysinen kunto on myös työssä tärkeää.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa (37,5 h/vko). Palkkaus on työehtosopimuksen mukainen. Vuorotöistä johtuen oman auton käyttömahdollisuus työmatkoihin on tarpeellinen. 

Työt alkavat mahdollisimman pian muutaman kuukauden määräaikaisella vuokratyösopimuksella. Reippaalle tekijälle töitä on tarjolla mahdollisesti pitempi aikaisestikin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluilta Maria Soukka, maria.soukka@nordic.fi  tai puh. 050 308 5691. 

KIINNOSTUITKO? Haethan tehtävää mahdollisimman pian, paikka tullaan täyttämään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa http://www.nordic.fi/ ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. 

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Osaamisalue: